صفحه خبر لوگوبالا تابناک

مراقب اپلیکیشن‌های جعلی کرونا باشید

رئیس پلیس فتا گیلان از روش جدید کلاهبرداران برای سرقت اطلاعات شهروندان با اپلیکیشن‌های جعلی کرونا خبر داد.
کد خبر: ۹۷۵۱۸۵
| |
6384 بازدید

به گزارش «تابناک» به نقل از پایگاه اطلاع رسانی پلیس فتا، سرهنگ ایرج پورمستمند رئیس پلیس فتا گیلان گفت: مجرمان سایبری با سوء‌استفاده از بیماری کرونا، با تبلیغات گسترده در شبکه‌های اجتماعی کاربران را به نصب نرم‌افزارهای مخرب تحت عناوین مختلف مانند کرونایاب و موارد مشابه تشویق كرده و پس از نصب این بدافزار اقدام به سرقت اطلاعات آنها می‌کنند.

اين مقام انتظامي یادآور شد: این اپلیکیشن فاقد کارایی لازم بوده و گاهی اوقات به دنبال سرقت اطلاعات هویتی و بانکی کاربران است.

وي تصريح كرد: شهروندان با مراجعه به سامانه خودارزيابي الكترونيكي كرونا وزارت بهداشت و آموزش پزشکی وضعیت سلامت خود را ارزیابی و ثبت كرده و به هر برنامه‌ای که در فضای مجازی تبلیغ می‌شود اعتماد نکنند.

رئیس پلیس فتا استان گیلان از عموم مردم خواست، هشدارهای پلیس فتا را جدی گرفته و در صورت مواجهه با موارد مشکوک، مراتب را سریعاً از طریق وب‌سایت www.cyberpolice.ir بخش ثبت گزارش مردمی با پلیس فتا در میان بگذارند.

اشتراک گذاری
برچسب ها
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا # جنگ رمضان