میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

ابتلای وزیر بهداشت به کرونا تکذیب شد

در حالی که برخی رسانه‌ها از ابتلای وزیر بهداشت کشورمان به ویروس کرونا خبر داده و تاکید کرده‌اند که سعید نمکی چند روزی است در قرنطینه به سر می‌برد، مشاور وزیر بهداشت این خبر را تکذیب کرد و توضیحاتی در رد آن داد.
کد خبر: ۹۷۴۰۷۶
| |
7265 بازدید

تابناک اجتماعیابتلای سعید نمکی به ویروس کرونا و قرنطینه وی تکذیب شد.

به گزارش «تابناک»، در حالی که برخی رسانه‌ها از ابتلای وزیر بهداشت کشورمان به ویروس کرونا خبر داده و تاکید کرده‌اند که سعید نمکی چند روزی است در قرنطینه به سر می‌برد، مشاور وزیر بهداشت این خبر را تکذیب کرد و توضیحاتی در رد آن داد.

علیرضا وهاب‌زاده در این باره در صفحه خود در توییتر نوشت:

«این خبر کذب است. وزیر بهداشت دیروز در نشست مجازی با دبیرکل سازمان جهانی بهداشت و رییس دفتر و وزرای بهداشت منطقه شرق مدیترانه این سازمان حضور داشت و در آخر برنامه هم با خبرنگاران گفت‌وگو کرد. امروز هم در جلسه ویدیو کنفرانس وزرای بهداشت جهان حضور دارد.»
 
ابتلای وزیر بهداشت به کرونا تکذیب شد
میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # تابناک ورزشی # جنگل الیت # نرخ سوم بنزین
نظرسنجی
آیا از سهمیه بندی جدید بنزین رضایت دارید؟
الی گشت