میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

تدوین‌طرح استفاده از اراضی‌دیم در راستای‌جهش‌تولید

رئیس جمهور، طرح گرمسیری را از جمله اولویت‌های مهم در حوزه کشاورزی کشور خواند و دستورات لازم را برای پیشبرد سریع این طرح داد.
کد خبر: ۹۷۱۵۳۱
| |
11712 بازدید
به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، حجت الاسلام والمسلمین حسن روحانی در گفتگو با وزیر جهاد کشاورزی، طرح گرمسیری را از جمله اولویت‌های مهم در حوزه کشاورزی کشور خواند و با توجه به اعتباراتی که به همین منظور اختصاص یافته، دستورات لازم را برای پیشبرد سریع این طرح به دکتر"کاظم خاوازی" داد.

‎روحانی در ادامه این گفتگو با اشاره به بارش‌های رحمت الهی و ایجاد آمادگی‌های لازم برای کشت بهاره کشاورزان، تاکید کرد که اقدامات لازم در این عرصه، به عنوان یک اولویت در حوزه کاری این وزارتخانه مدنظر باشد.

رئیس جمهور همچنین طرح توسعه گلخانه‌ها و لزوم توجه به توسعه آنها، توسعه پرورش ماهی در دریا، توجه به طرح مناطق گرمسیری و تدوین یک برنامه جامع برای استفاده از اراضی دیم در راستای جهش تولید را از اولویت‌های مهم در حوزه کشاورزی خواند.

طرح بزرگ تنظیم و انتقال آب‌های گرمسیری با هدف مدیریت و کنترل آب‌های سطحی و جلوگیری از وقوع سیل، تأمین آب شرب کشاورزی و نیاز‌های ضروری مردم و توسعه استان‌های غرب و جنوب کشور درحال اجراست.
میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات