گلایه ای که رییس قضا شنید

احمد حسنی حلم ظهر پنج شنبه در دیدار با رییس قوه قضاییه اظهار داشت: برخی مسوولان شعب قضایی، مراجعان به دادگاه‌ها را به چشم متهم می‌ نگرند که باید با برنامه‌ریزی دقیق و فرهنگ سازی مناسب، این مشکل حل شود
کد خبر: ۹۷۱۱۱
| |
9431 بازدید
رئیس شورای اسلامی شهر همدان گفت: متأسفانه برخی مسئولان شعب دستگاه قضایی در استان همدان به تکریم ارباب رجوع توجه نمی ‌کنند.

به گزارش خبرنگار مهر در همدان، احمد حسنی حلم ظهر پنج شنبه در دیدار با رییس قوه قضاییه اظهار داشت: برخی مسوولان شعب قضایی، مراجعان به دادگاه‌ها را به چشم متهم می‌ نگرند که باید با برنامه‌ریزی دقیق و فرهنگ سازی مناسب، این مشکل حل شود

وی با اشاره به بررسی روزانه یک هزار پرونده قضایی در استان همدان، افزود: وجود این تعداد پرونده حکایت از جرم‌خیز بودن این منطقه دارد.

رئیس شورای اسلامی شهر همدان با تأکید بر لزوم نظارت بر عملکرد کارکنان دستگاه قضایی افزود: در برخی مواقع شاهد نفوذ برخی افراد روی تصمیمات و آرای قضات هستیم که لازم است نسبت به رفع این مشکل جدی اقدام شود.

حسنی ‌حلم کاغذ بازی و بوروکراسی اداری را از مشکلات موجود در کشور و در برخی از ادارات استان همدان عنوان کرد و افزود: باید نسبت به پیگیری تصویب قانون تشدید مجازات مواد مخدر که در حال حاضر در مجمع تشخیص مصلحت نظام بلاتکلیف مانده، اقدام شود تا شاهد کاهش آمار وقوع این نوع از جرایم در کشور باشیم.

وی خواستار مبارزه با بی ‌حجابی و بی‌عفتی در جامعه شد و افزود: باید فرهنگسازی قوی و مناسبی در خصوص مبارزه با این مشکل در جامعه صورت پذیرد.

اشتراک گذاری
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا # جنگ رمضان