ماجرای پول قرضی مدیر جنجالی استقلال به پرسپولیس

کد خبر: ۹۷۰۸۳۸
| |
5958 بازدید

سید عبدالرضا موسوی عضو پیشین هیئت مدیره باشگاه استقلال مدتی پیش مبلغی را به پرسپولیسی‌ها کمک کرد و حالا بعد از جدایی این فرد متمول از جمع استقلالی ها ، موضوع به جنجالی تازه بدل شده است.

به گزارش تابناک ورزشی، گابریل کالدرون سرمربی اسبق تیم فوتبال پرسپولیس تهران در حالی که پس از پایان رقابت های نیم فصل لیگ برتر، ایران را به مقصد کشورش آرژانتین ترک کرده بود به مدیران این باشگاه اعلام کرد تا وقتی که ۱۵۰ هزار دلار باقی مانده از قراردادش را دریافت نکند به ایران باز نخواهد گشت.

در برخی از خبرها آمده بود که مهدی رسول پناه این مبلغ را برای پرداخت به باشگاه شهرخودرو بابت رضایتنامه یحیی گل محمدی از عبدالرضا موسوی قرض گرفته ، در حالی که سرپرست فعلی باشگاه پرسپولیس ۱۵۰ هزار دلار را برای پرداخت مطالبات کالدرون از موسوی گرفته است.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا اسنپ بک فعال می‌شود؟
الی گشت