توافق برای اعزام لشکر ۱۰۱ هوابرد آمریکا به عراق تکذیب شد

سخنگوی عملیات مشترک عراق امروز (یکشنبه) در گفتگویی هرگونه توافق با آمریکایی‌ها برای اعزام لشکر ۱۰۱ هوابرد آمریکا به این کشور را تکذیب کرد.
کد خبر: ۹۶۶۰۹۲
| |
3777 بازدید

سخنگوی عملیات مشترک عراق امروز (یکشنبه) در گفتگویی هرگونه توافق با آمریکایی‌ها برای اعزام لشکر ۱۰۱ هوابرد آمریکا به این کشور را تکذیب کرد.

به گزارش ایسنا، تحسین الخفاجی، سخنگوی عملیات مشترک عراق امروز در گفتگویی با سایت خبری "المعلومه" اظهار کرد: اخبار منتشر شده در رسانه‌ها درباره اعزام نیروهای لشکر ۱۰۱ هوابرد آمریکا به عراق کاملا بی‌اساس هستند و آمریکا نیز اعزام چنین نیروهایی به عراق را تکذیب کرد.

الخفاجی گفت: آمریکا به ما درباره اعزام این لشکر به عراق اطلاعی نداده است و توافقی در این مورد وجود ندارد.

برخی رسانه‌های داخلی عراق و نیز رسانه‌های خارجی عصر روز شنبه به نقل از یک منبع امنیتی این کشور اعلام کردند که قرار است نیروهای لشکر ۱۰۱ هوابرد آمریکا جهت تبادل موقعیت در یکی از پایگاه‌های نظامی عراق به این کشور اعزام شوند.

اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
کدام کالا را نسبت به قبل کمتر مصرف می‌کنید؟
مرجع جواهرات
الی گشت