میلی صفحه خبر لوگو بالا
شاتل صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

ایتالیا باز هم در مرگ بر اثر کرونا رکورد زد

مقامات ایتالیا روز جمعه از مرگ ۲۵۰ نفر دیگر در این کشور به دلیل ابتلا به ویروس کرونا خبر دادند.
کد خبر: ۹۶۵۶۱۴
| |
17392 بازدید
به گزارش تابناک به نقل از فارس، مقامات ایتالیا روز جمعه از مرگ ۲۵۰ نفر در این کشور طی ۲۴ ساعت گذشته به دلیل ابتلا به ویروس کرونا خبر دادند.

این بالاترین آمار مرگ به دلیل ابتلا به کرونا از ابتدای آغاز شیوع این بیماری در این کشور اروپایی به شمار می‌آید.

بر اساس اعلام مقامات ایتالیا، روز جمعه ابتلای ۲۵۴۷ نفر دیگر به ویروس کرونا در این کشور مثبت اعلام شد تا شمار مبتلایان به ویروس کرونا در این کشور به ۱۷ هزار و ۶۶۰ نفر رسیده است.

خبرگزاری رویترز نوشت تنها در منطقه «لومباردیا» در شمال ایتالیا طی ۲۴ ساعت گذشته ۱۴۶ نفر جان خود را به دلیل ابتلا به کرونا از دست دادند تا قربانیان این ویروس در این منطقه به ۸۹۰ نفر برسند.

سازمان بهداشت جهانی روز جمعه هشدار داد که در حال حاضر اروپا کانون بیماری همه‌گیر کرونا در جهان به شمار می‌آید.

بر اساس آخرین آمار، در حال حاضر ۱۴۲ هزار و ۷۶۶ نفر در جهان به ویروس کرونا مبتلا شده‌اند و دست کم ۵ هزار و ۳۷۳ نفر نیز جان خود را از دست داده‌اند.

در این بین ۷۰ هزار و ۹۲۰ نفر نیز توانسته‌اند بهبودی خود را بدست بیاورند.
میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
از میان 5 بانک و موسسه مالی ناتراز کدامیک عملکرد بدتری دارند؟
مرجع جواهرات
الی گشت