تعداد بازدید : 10796
کد خبر:۹۶۵۱۳۷
کد خبر:۹۶۵۱۳۷
25365 بازدید
تاریخ انتشار: ۱۶:۰۰ | ۱۳۹۸/۱۲/۲۶
16 March 2020
ته چین؛

طرز تهیه شربت‌های سنتی انجیر، هلو، آلود و زردآلو

ساخت شربت با استفاده از میوه‌های خشک در ایران ریشه تاریخی دارد و به واسطه عدم امکان نگهداری میوه در بلندمدت شکل گرفته بوده است. در دوران کنونی نیز این شربت‌های سنتی طرفداران بسیاری دارد. اکنون طرز تهیه شربت‌های سنتی انجیر، هلو، آلود و زردآلو را با آموزش جواد جوادی آشپز حرفه‌ای فرامی‌گیرید.
گزارش خطا
ارسال نظر سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.