تعداد بازدید : 9522
کد خبر:۹۶۵۱۲۹
کد خبر:۹۶۵۱۲۹
27638 بازدید
نظرات: ۳
تاریخ انتشار: ۱۱:۰۰ | ۱۳۹۸/۱۲/۲۶
16 March 2020
ته چین؛

روش صحیح استفاده زعفران در غذا

«زعفران یا زَرپَران / Crocus sativus» گیاهی است از تیره زنبقیان، سرده زعفران که خواص زیادی از قبیل دارویی و رنگ غذایی دارد. زعفران گیاهی کوچک و چندساله به ارتفاع 10 تا 30 سانتی‌متر است. از وسط پیاز یا قاعده‌یِ ساقه، تعدادی برگ باریک و دراز خارج می‌شوند. از وسط برگ‌ها، ساقه‌ای گلدار بیرون‌می‌آید که به یک تا سه گل منتهی می‌شود. گل‌ها دارای شش گلبرگ بنفش‌رنگ هستند که ممکن است در بعضی واریته‌ها به رنگ گلی یا ارغوانی باشند. گل‌ها دارای سه پرچم و یک مادگی منتهی به کلاله سه‌شاخه به رنگ قرمز متمایل به نارنجی هستند. قسمت مورد استفاده این گیاه انتهای خامه و کلاله سه‌شاخه است که به نام زعفران مشهور است و معطر و کمی تلخ است. زعفران به جهت طعم، بو و رنگ زرد خاصی که دارد به وفور در غذاها به ویژه همراه با برنج، صنایع شیرینی‌سازی، داروسازی و صنایع دیگر به مصرف می‌رسد. در این ویدیو یک راهنمای کامل ایرانی درباره روش صحیح استفاده از زعفران در غذا را فرامی‌گیرید.
گزارش خطا
نظرات شما
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۶ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۳:۲۲
تابناک عزیز دنبال تبلیغ زعفرانید یا عادی سازی تاتوگری؟!!!!!!!
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۶ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۴:۴۷
ویدیوهاتون اصلا با این روش دیده نمیشه. کلی طول میکشه دانلود شه پخش همزمانشم همش قطه میشه و سرعت اینترنتا جوابگوش نیست
پاسخ
زعفرانیک
Iran (Islamic Republic of)
۳۱ خرداد ۱۳۹۹ - ۰۸:۱۹
با تشکر
اطلاعات مفیدی درباره زعفرون بود.ممنون از تابناک
پاسخ
ارسال نظر سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.