تعداد بازدید : 5878
کد خبر:۹۶۴۸۵۱
کد خبر:۹۶۴۸۵۱
16537 بازدید
تاریخ انتشار: ۱۱:۰۰ | ۱۳۹۸/۱۲/۲۲
12 March 2020
ته چین؛

دستور پخت خورش شش انداز بادمجان

شش انداز نوعی خورش است که در نواحی مختلف با ترکیب‌های متفاوت تهیه می‌شود. خورش شش انداز بادمجان یکی از انواع خورش شش انداز است که غذای محلی گیلان محسوب می‌شود. طرز تهیه این خورش خوش طعم را در تابناک فرامی‌گیرید.
گزارش خطا
ارسال نظر سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.