تعداد بازدید : 6582
کد خبر:۹۶۴۸۳۴
کد خبر:۹۶۴۸۳۴
14392 بازدید
نظرات: ۱
تاریخ انتشار: ۱۶:۰۰ | ۱۳۹۸/۱۲/۲۱
11 March 2020
ته چین؛

طرز تهیه چکدرمه

«چکدرمه»، «چگیدرمه» یا «چکیدرمه» مشهورترین غذای ترکمنی است که بنا به روایتی بیش از هزار سال قدمت دارد و به صورت پلو طبخ و سرو می‌شود. دستورپخت این غذای محلی را در تابناک فرامی‌گیرید.
گزارش خطا
نظرات شما
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
صلاح الدین گل محمدی
Iran (Islamic Republic of)
۲۲ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۱:۴۸
سلام،متاسفانه اشتباهات بزرگی داره این طرز تهیه،به طور مشخص استفاده از زرد چوبه،فلفل و بخصوص زعفران که کلا طعم چکدرمه رو عوض میکنه،هم چنین طرز تلفظ نام غذا توسط خانم اشپز هم غلط است،.امیدوارم با مراجعه به مراجع معتبر رفع اشکال بشه،با تشکر
پاسخ
ارسال نظر سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.