تعداد بازدید : 7467
کد خبر:۹۶۴۱۹۹
کد خبر:۹۶۴۱۹۹
25862 بازدید
نظرات: ۲
تاریخ انتشار: ۱۹:۴۵ | ۱۳۹۸/۱۲/۱۹
09 March 2020
ته چین؛

دستور پخت اردک به سبک آذریجانی

اردک به شیوه‌های مختلفی پخته یا سرخ می‌شود که برخی از این روش‌ها را پیش از این در تابناک فراگرفته‌اید. اکنون طرز تهیه اردک به سبک آذربایجانی را به همراه سس رب انار و گردو و پسته را با آموزش جواد جوادی آشپز حرفه‌ای فرامی‌گیرید.
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۲
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۳:۲۲ - ۱۳۹۸/۱۲/۱۹
باسلام تابناک تبلیغات تاتوزشت بازو ها را تلیغ می کند فردا ساق پا وبعدا.؟
ابوالفضل
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۵۲ - ۱۴۰۰/۰۱/۰۲
من یه اردک دارم خودم بزرگش کردم بپزمش؟؟
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

نظرسنجی
آیا موافق ساخت بمب اتم هستید؟