تعداد بازدید : 7466
کد خبر:۹۶۴۱۹۹
کد خبر:۹۶۴۱۹۹
25823 بازدید
نظرات: ۲
تاریخ انتشار: ۱۹:۴۵ | ۱۳۹۸/۱۲/۱۹
09 March 2020
ته چین؛

دستور پخت اردک به سبک آذریجانی

اردک به شیوه‌های مختلفی پخته یا سرخ می‌شود که برخی از این روش‌ها را پیش از این در تابناک فراگرفته‌اید. اکنون طرز تهیه اردک به سبک آذربایجانی را به همراه سس رب انار و گردو و پسته را با آموزش جواد جوادی آشپز حرفه‌ای فرامی‌گیرید.
گزارش خطا
نظرات شما
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۹ اسفند ۱۳۹۸ - ۲۳:۲۲
باسلام تابناک تبلیغات تاتوزشت بازو ها را تلیغ می کند فردا ساق پا وبعدا.؟
پاسخ
ابوالفضل
Iran (Islamic Republic of)
۰۲ فروردين ۱۴۰۰ - ۱۸:۵۲
من یه اردک دارم خودم بزرگش کردم بپزمش؟؟
پاسخ
ارسال نظر سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.