کد خبر: ۹۶۴۱۹۹
تاریخ انتشار: ۱۹ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۹:۴۵ 09 March 2020
اردک به شیوه‌های مختلفی پخته یا سرخ می‌شود که برخی از این روش‌ها را پیش از این در تابناک فراگرفته‌اید. اکنون طرز تهیه اردک به سبک آذربایجانی را به همراه سس رب انار و گردو و پسته را با آموزش جواد جوادی آشپز حرفه‌ای فرامی‌گیرید.
اشتراک گذاری
برچسب ها
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۳:۲۲ - ۱۳۹۸/۱۲/۱۹
باسلام تابناک تبلیغات تاتوزشت بازو ها را تلیغ می کند فردا ساق پا وبعدا.؟
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

نام:
ایمیل:
* نظر:
* captcha: