مفید صفحه اصلی نسخه موبایل
تعداد بازدید : 7467
کد خبر:۹۶۴۱۹۹
کد خبر:۹۶۴۱۹۹
26067 بازدید
نظرات: ۲
ته چین؛

دستور پخت اردک به سبک آذریجانی

اردک به شیوه‌های مختلفی پخته یا سرخ می‌شود که برخی از این روش‌ها را پیش از این در تابناک فراگرفته‌اید. اکنون طرز تهیه اردک به سبک آذربایجانی را به همراه سس رب انار و گردو و پسته را با آموزش جواد جوادی آشپز حرفه‌ای فرامی‌گیرید.
گزارش خطا
مفید صفحه اصلی نسخه موبایل
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۲
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۳:۲۲ - ۱۳۹۸/۱۲/۱۹
باسلام تابناک تبلیغات تاتوزشت بازو ها را تلیغ می کند فردا ساق پا وبعدا.؟
ابوالفضل
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۵۲ - ۱۴۰۰/۰۱/۰۲
من یه اردک دارم خودم بزرگش کردم بپزمش؟؟
مفید صفحه اصلی نسخه موبایل
مفید صفحه اصلی نسخه موبایل
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟