تعداد بازدید : 1879
کد خبر:۹۶۳۱۰۲
کد خبر:۹۶۳۱۰۲
12852 بازدید
نظرات: ۱
تاریخ انتشار: ۱۱:۰۰ | ۱۳۹۸/۱۲/۱۴
04 March 2020
ته چین؛

طرز تهیه کتف گوشواره‌ای

کتف گوشواره‌ای یکی از غذاهای نسبتاً ساده‌ای است که با کتف مرغ تهیه می‌شود و به عنوان غذای اصلی یا میان وعده می‌توان سرو کرد. طرز تهیه این غذای خوشمزه را با آموزش جواد جوادی آشپز حرفه‌ای فرامی‌گیرید.
گزارش خطا
نظرات شما
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۱
غیر قابل انتشار: ۰
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۱
غیر قابل انتشار: ۰
خ.ت
Iran (Islamic Republic of)
۱۴ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۷:۴۰
از خالکوبی نا متعارف وحال بهم زن دستهای آشپز استرالیا نشین که بگذریم برام سئوال شده :اون ورقه های چربی شبیه کالباس که اسمشو " بیکن اسموکد"میگفت از کدوم حیوان بدست میاد؟!.
پاسخ
ارسال نظر سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.