میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

افزایش سرمایه پرسپولیس و استقلال برای ورود به بورس

کد خبر: ۹۶۲۹۵۸
| |
5131 بازدید
|
۱

به گفته معاون وزیر ورزش سرمایه دو باشگاه پرسپولیس و استقلال برای ورود به بورس، با واگذاری مالکیت ساختمان‌های آنها و ورزشگاه‌های‌شان افزایش خواهد یافت.

به گزارش خبرگزاری مهر، جمشید تقی زاده گفت: خصوصی شدن استقلال و پرسپولیس روند خوبی را طی می‌کند و توانستیم مجمع عمومی دو باشگاه را بدون مشکل برگزار کنیم.

وی ادامه داد: فدراسیون فوتبال در زمان آقای دادکان کار ارزشمندی کرد و دو ساختمان بنام این دو باشگاه خریداری کرد که سند آنها هنوز بنام فدراسیون فوتبال ایران است.

تقی زاده گفت: انشاالله در مجمع آینده فدراسیون فوتبال با واگذاری مالکیت ساختمان این دو باشگاه از فدراسیون به استقلال و پرسپولیس همینطور دو ورزشگاه درفشی فر و مرغوبکار، سرمایه آنها برای ورود به بورس افزایش خواهد یافت و شرایط بهتری پیدا می‌کنند.

مسئول پیگیری و مذاکره برای واگذاری استقلال و پرسپولیس گفت: البته اموال دیگری هم از این دو باشگاه کشف شده از جمله پنج آپارتمان متعلق به پرسپولیس که مقرر شد با انتقال مالکیت و اسناد به دارایی‌های پرسپولیس اضافه شود

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۱:۱۴ - ۱۳۹۸/۱۲/۱۲
پولهای مفتی که به فوتبالیستها داده میشه ازهمین بیت المالیه که گفته میشه از تحریمها ضربه دیده، درسته؟
پس چرا یه سری تا ته کیسه دستشان را می تونن ببرن و استفاده کنن؟
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات