تعداد بازدید : 11388
کد خبر:۹۶۲۷۷۳
کد خبر:۹۶۲۷۷۳
25955 بازدید
تاریخ انتشار: ۱۷:۰۰ | ۱۳۹۸/۱۲/۱۲
02 March 2020
ته چین؛

طرز تهیه ترشی یونانی

ترشی انداختن فرایند ذخیره یا طولانی کردن عمر غذا با قرار دادن آن در آب‌نمک یا سرکه و آن به وسیلهٔ اندامگان بی‌هوازی است. روش ترشی انداختن معمولاً روی بافت و طعم غذا تأثیر خواهد گذاشت. در آسیای شرقی از مخلوط روغن نباتی و سرکه هم برای ترشی انداختن استفاده می‌کنند. پیش از این طرز تهیه شماری از انواع ترشی را در تابناک فرا گرفته‌اید و اکنون طرز تهیه ترشی یونانی فرامی‌گیرید.
گزارش خطا
ارسال نظر سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.