ته چین؛

دستور پخت قزل‌آلای رنگین‌کمان

کد خبر: ۹۶۲۴۸۵
تاریخ انتشار: ۱۱ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۶:۰۰ 01 March 2020
تعداد بازدید : 6647
بازدید 21099
۵
«قزل‌آلای رنگین‌کمان / Rainbow trout» یا قزل آلای رنگین کمانی از راسته «آزادماهی‌سانان / Salmoniformes» و از جنس «قزل‌آلاها / Oncorhynchus» است. از لحاظ ظاهری دارای بدنی کشیده و باله‌های توسعه یافته‌است که تعداد آن‌ها هشت عدد می‌باشد و شامل دو باله سینه‌ای، دو باله شکمی، یک باله مخرجی و دو باله پشتی است. یکی از باله‌های پشتی بالای بدن و در وسط قرار دارد و دارای شعاع می‌باشد. باله پشتی دیگر کوچک و بدون شععاع و بر روی ساقه دمی قرار داشته که به نام بالچه چربی معروف است که مشخصه اصلی کلیه آزاد ماهیان می‌باشد. قزل آلای رنگین کمان دهان بزرگی دارد که هنگام صید طعمه به علت آزاد بودن استخوان فکی تا حد زیادی باز شده و طعمه‌های بزرگ را شکار می‌کند. رنگ اصلی سر و حاشیه بدن ماهی به رنگ زرد روشن است که در بالای خط جانبی لکه‌های تیره فراوانی دیده می‌شود. رنگ بدن ان در رودخانه‌های مختلف تغییر می‌کند و در رودخانه‌هایی که در سایه واقع گردیده‌است بسیار تیره می‌گردد. جواد جوادی آشپز حرفه‌ای دستور پخت این ماهی را آموزش می‌دهد که می‌بینید و فرامی‌گیرید.
اشتراک گذاری
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۵
بدون دستکش و رعايت موارد بهداشتي
طرز پختش خوب بود
ولی این چرک رو از کجا اوردینش!
نه دستکشی
خال کوبی هاشو از او نطرف...
:)
ممنون ولی خواهشادفعه دیگه روی خالکوبیهات رو بپوشون حالمون بهم خورد
بابا این بیچاره دستور بخت وداد وبعد خودش قراره غذاشو بخوره,حالا خالکوبی داره ودستکش نداره رو شما خودت رعایت کن,.جالب اینه اونهایی که دم از بهداشت میزنند 99 درصدشون به والله از دستکش استفاده نمیکنن ,,,
چه حال برهم زن اه اه اه