تصاویر پیتزای مورچه که پرطرفدار شد!
تعداد بازدید : 3363
کد خبر:۹۶۱۸۹۶
کد خبر:۹۶۱۸۹۶
13468 بازدید
نظرات: ۱
ته چین؛

طرز تهیه روغن مخصوص مرینیت کباب و استیک

مرینیت کردن یا همان طعم دار کردن یکی از بخش‌هایی از تهیه انواع گوشت پیش از پخت است که باعث می‌شود گوشت طعم متفاوتی بگیرد و برای انواع غذاهای گریل شده اعم از استیک یا کباب کاربرد دارد. طرز تهیه یک روغن خاص برای مرینیت را با آموزش جواد جوادی آشپز حرفه‌ای فرامی‌گیرید.
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
امیر
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۰:۱۷ - ۱۳۹۸/۱۲/۱۰
ادم با دیدن تتو دست این اشپز از اموزس اشپزی متنفر میشود
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟