تعداد بازدید : 3359
کد خبر:۹۶۱۸۹۶
کد خبر:۹۶۱۸۹۶
13251 بازدید
نظرات: ۱
تاریخ انتشار: ۱۱:۰۰ | ۱۳۹۸/۱۲/۱۰
29 February 2020
ته چین؛

طرز تهیه روغن مخصوص مرینیت کباب و استیک

مرینیت کردن یا همان طعم دار کردن یکی از بخش‌هایی از تهیه انواع گوشت پیش از پخت است که باعث می‌شود گوشت طعم متفاوتی بگیرد و برای انواع غذاهای گریل شده اعم از استیک یا کباب کاربرد دارد. طرز تهیه یک روغن خاص برای مرینیت را با آموزش جواد جوادی آشپز حرفه‌ای فرامی‌گیرید.
گزارش خطا
نظرات شما
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
امیر
Iran (Islamic Republic of)
۱۰ اسفند ۱۳۹۸ - ۲۰:۱۷
ادم با دیدن تتو دست این اشپز از اموزس اشپزی متنفر میشود
پاسخ
ارسال نظر سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.