کد خبر: ۹۶۱۸۹۶
تاریخ انتشار: ۱۰ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۱:۰۰ 29 February 2020
مرینیت کردن یا همان طعم دار کردن یکی از بخش‌هایی از تهیه انواع گوشت پیش از پخت است که باعث می‌شود گوشت طعم متفاوتی بگیرد و برای انواع غذاهای گریل شده اعم از استیک یا کباب کاربرد دارد. طرز تهیه یک روغن خاص برای مرینیت را با آموزش جواد جوادی آشپز حرفه‌ای فرامی‌گیرید.
اشتراک گذاری
برچسب ها
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
امیر
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۰:۱۷ - ۱۳۹۸/۱۲/۱۰
ادم با دیدن تتو دست این اشپز از اموزس اشپزی متنفر میشود
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

نام:
ایمیل:
* نظر: