دبیر: هر کاری کردم برای دل خودم بود
با تلاشهای قهرمان المپیک سیدنی، برای تهرانی های شمال شهر خانه کشتی احداث می شود. قهرمان کشتی آزاد المپیک سیدنی تمام تلاش خود را به کار بست تا با استفاده از موقعیتی که در شورای شهر تهران دارد،برای کشتی گیران تهرانی ساکن شمال شهر، خانه کشتی احداث کند.
علیرضا دبیر که با حضور در پنج فینال متوالی مسابقات جهانی و المپیک نام خود را در دفتر مفاخر ورزش ایران ثبت کرد، در المپیک آتن با مصدومیت و مشکلات فراوان دست به گریبان شد و با فاصله گرفتن از روزهای اوج تن به شکست داد.
پس از پایان آن مسابقات منصور برزگر طی مصاحبه ای تند سخنانی به زبان راند و موجبات رنجش خاطر دبیر را فراهم آورد؛ اما حالا رابطه استاد و شاگرد به عاطفی ترین قسمت خود نزدیک شده و پس از آنکه علیرضا دبیر بارها در بیمارستان بالای سر برزگر حضور یافت، سرمربی سابق تیم ملی هم به رسم قدر شناسی،در مصاحبه با خبرنگار برنا تاکید کرد که از علیرضا دبیر تشکر ویژه کند.
اما این تمام داستان نبود و دبیر با استفاده از نفوذی که در شورای شهر دارد، مسبب احداث خانه کشتی "منصور برزگر" در منطقه ولنجک تهران شد.
وی در این باره به برنا گفت:خانه کشتی "منصور برزگر" در منطقه ولنجک و در نزدیکی محل سکونتش احداث شده و احتمالا در تابستان به بهره برداری می رسد.
دبیر در واکنش به تشکر ویژه برزگر از او، گفت: همانطور که بارها به خود برزگر هم گفته ام،من این کارها را بر حسب وظیفه و برای دل خودم انجام دادم.


