تعداد بازدید : 37206
کد خبر:۹۶۱۳۱۷
کد خبر:۹۶۱۳۱۷
67578 بازدید
نظرات: ۴
تاریخ انتشار: ۱۵:۰۰ | ۱۳۹۸/۱۲/۰۶
25 February 2020
ته چین؛

دستور پخت نان فطیر اردبیل

فطیر نانی را گویند که خمیر آن را مایه (عامل ورآورنده) نزده باشند و برنیامده و نرسیده باشد. زادگاه اصلی فطیر به اذربایجان شرقی بخش مهربان است که از نظر تنوع و خوشمزگی در بهترین حالت است به همین دلیل هم این نان بافت خاصی داشته و حالت بیات شده دارد. در واقع خمیر این نان مانند نان‌های دیگر نرسیده‌است! به بعضی از شیرینی‌هایی که در بعضی شهرهای کشور پخته می‌شود هم فطیر می‌گویند همچنین انواع دیگری از نان و نان شیرینی محلی با نام «فطیر» در نواحی ایران پخته می‌شود که گاه مایه می‌زنند. طرز تهیه نان فطیر اردبیل را در تابناک فرامی‌گیرید.
گزارش خطا
نظرات شما
انتشار یافته: ۴
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۱
انتشار یافته: ۴
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۱
رضا
Iran (Islamic Republic of)
۰۶ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۷:۱۵
نان فتیر البته درستشه و در اصل سوغات اصیل شهرستان سراب واقع در استان اذربایجان شرقی هستش (بخش مهربان هم از توابع شهر سراب میباشد.)لطفا تصحیح بفرمایید
پاسخ
کوروش بزرگ زاده
Iran (Islamic Republic of)
۰۷ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۱:۵۶
پتیر!!!! پتیر!!!
ما نمی دونیم ایرانی هستیم یا عرب؟؟؟؟؟؟

زبان پارسی را پاس بداریم.

نان پتیر درست است نه فطیر عربی!!!!
پاسخ
لیلی
تا حالا که فطیر گفتن اتفاق خاصی افتاده.اون ایرانی هم که میگی مخلوطی از اقوام مختلفه.حالا که فطیر پتیره پس معادل پیتزا رو هم بگو
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۴ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۸:۵۸
میگن اصلش از سرابه که آذری هستن بعد شما می گید پتیر نه فطیر پارسی را هم پاس بداریم؟
پاسخ
ارسال نظر سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.