تعداد بازدید : 3527
کد خبر:۹۶۰۷۹۳
کد خبر:۹۶۰۷۹۳
16325 بازدید
نظرات: ۱
تاریخ انتشار: ۱۶:۰۰ | ۱۳۹۸/۱۲/۰۴
23 February 2020
ته چین؛

طرز تهیه کباب ترخون

«ترخون / تلخون / Tarragon» گیاهی پایا به ارتفاع 30 سانتیمتر تا یک متر است و دارای برگ‌های ساده به رنگ سبز است. برگ‌های قاعده ساقه آن به سه لوب تقسیم می‌شود و کاپیتول‌های آن کوچک و به رنگ سبز و خوشه‌ای است. تکثیر آن از طریق پیدایش جوانه‌ها در ریزوم گیاه صورت می‌گیرد. قسمت مورد استفاده ترخون برگ‌ها و سر شاخه‌ها جوان گیاه است. از ترخون برای طعم‌دار کردن خوراکی‌هایی مثل شور نیز استفاده می‌شود. کباب ترخون یکی از کباب‌های سنتی است که با استفاده از این گیاه طعم‌دار می‌شود. طرز تهیه این کباب را در تابناک فرامی‌گیرید.
گزارش خطا
نظرات شما
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۴ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۶:۳۶
لطفا این طرز تهیه هار ابه صورت نوشتاری هم بگذارید
پاسخ
ارسال نظر سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.