ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

مرگ نخستین بیمار مبتلا به کرونا در ایتالیا

ایتالیا با ثبت نخستین مرگ ناشی از ابتلا به کرونا، اعلام کرد که دستور تعطیلی مدارس و اماکن عمومی در ۱۰ شهر شمال این کشور صادر شده است.
کد خبر: ۹۶۰۷۳۲
| |
12383 بازدید
مرگ نخستین بیمار مبتلا به کرونا در ایتالیا

به گزارش «تابناک» به نقل از ایرنا از خبرگزاری آنسا، یک مرد هفتاد و هشت ساله در شهر «پادوا» در شمال ایتالیا به دلیل ابتلا به کرونا روز جمعه جانش را از دست داد که نخستین مرگ ناشی از این ویروس در ایتالیا به شمار می‌آید.

مقام‌های ایتالیایی جمعه اعلام کردند؛ ۱۵ بیمار مبتلا به کرونا را در منطقه «لمباردی» و ۲ مورد دیگر را در منطقه «ونتو» در شمال ایتالیا شناسایی کرده‌اند.

به دنبال شیوع کرونا در شمال ایتالیا، مقام‌های این ناحیه دستور تعطیلی مدارس و اماکن عمومی در ۱۰ شهر را صادر کردند.

مقام‌های محلی از مردم خواسته‌اند که در خانه‌هایشان بمانند. همچنین برگزاری جشنواره‌ها و مراسم ورزشی و عمومی نیز به مدت یک هفته در این شهرها ممنوع شده است.

«جوزپه کنته» نخست وزیر ایتالیا اعلام کرد: همه چیز تحت کنترل است.

ویروس کرونا که از استان «هوبی» چین آغاز شد، در ۲۶ کشور از جمله ایران، فیلیپین، ژاپن، کره جنوبی، آمریکا و فرانسه مشاهده شده است.

ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
برای ایرانی‌های خارج نشین حامی حمله به وطن چه مجازاتی پیشنهاد می‌کنید؟