میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

اصابت چندین موشک به نزدیکی سفارت آمریکا در بغداد

یک منبع آمریکایی و دیپلماتیک امروز (یکشنبه) از اصابت چندین موشک به نزدیکی سفارت آمریکا در بغداد خبر داد.
کد خبر: ۹۵۹۳۰۷
| |
8275 بازدید
اصابت چندین موشک به نزدیکی سفارت آمریکا در بغداد

به گزارش «تابناک» به نقل از ایسنا از سایت شبکه سومریه نیوز، این منبع به خبرگزاری فرانسه گفت، چندین موشک به نزدیکی ساختمان سفارت آمریکا در بغداد شلیک شد.

خبرگزاری فرانسه گزارش داد، صدای چندین انفجار در نزدیکی ساعت سه و نیم بامداد به وقت محلی به گوش رسید که به پرواز درآمدن بالگردها در حریم هوایی منطقه را در پی داشت.

به گفته این منبع، آژیرها در سرتاسر ساختمان سفارت واقع در منطقه به شدت محافظت شده الخضرا (سبز) به صدا درآمدند.

در این راستا یک منبع نظامی نیز تاکید کرد، حمله‌ موشکی دیگری مقر پشتیبانی لجستیک حشد شعبی در خیابان فلسطین در شرق بغداد را هدف قرار داد که هنوز مشخص نیست چه میزان خسارت مالی یا جانی به بار آورده است.

سفارت آمریکا در بغداد و پایگاه‌های میزبان نیروهای آمریکایی در عراق از ژانویه گذشته در معرض ۱۹ حمله راکتی و موشکی قرار گرفته‌اند.

هیچ گروهی مسؤولیت حمله موشکی به نزدیکی سفارت آمریکا را برعهده نگرفته در حالی واشنگتن همواره انگشت اتهام را به سمت نیروهای حشد شعبی می‌گیرد.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات