ناهماهنگی در جشن روز شوراها
اگرچه شوراها از امروز دوازدهمين سال فعاليت خود را آغاز كردند ودر سال يك روز به جشن شوراها اختصاص دارد اما اين جشن امروز با نارضايتي نمايندگان شوراها و شوراي عالي استان ها برگزار شد.
به گزارش خبرنگار ايلنا جشن روز ملي شوراها امروز در حالي در تالار بزرگ وزارت كشور آغاز به كار كرد كه به دليل عدم هماهنگيهاي قبلي، خبرنگاران را پشت درهاي بسته تالار نگاه داشت و عليرغم دعوت رسمي از خبرنگاران، هيچگونه تمهيدي براي ورود آنها به عمل نيامده بود.
در شرايطي كه تعدادي از خبرنگاران از ساعت 8 صبح جلوي در ورودي منتظر ورود به مراسم بودند و از ورود آنها به مراسم جلوگيري ميشد، تعداد زيادي از خبرنگاران همراه مسوولان رياست جمهوري، بدون ممانعت، وارد مراسم شدند .
تعدادي از اين خبرنگاران كه به بهانه همراه داشتن كيف و موبايل ،بيش از 45 دقيقه منتظر تحويل وسايل بودند ، همچنان خواستار حضور مسئول روابط عمومي براي پاسخگوي به آنها بود، اما هيچ مسئولي براي راهنمايي و پاسخ حضور نداشت.
خبرنگاراني كه به دعوت رسمي وزارت كشور همچنان پشت درهاي بسته منتظر بودند ، پس از گذشت بيش از 45 دقيقه با عنايت روابطعمومي مواجه شدند به طوريكه اين مسئول با هدايت خبرنگاران، ار آنها خواست تا كيف و وسايل خود را درون صندوق عقب يكي از ماشينها بگذارند ، اين درحالي است كه تا به اين زمان از حضور خبرنگاران به بهانه وجود مينيبوس ويژه براي تحويل وسايل خودداري شده بود.
البته اين رفتارها در شرايطي اتفاق افتاد كه خبرنگاران از طريق فكس رسمي وزارت كشور براي اين مراسم دعوت شده و قرار بود كه خبرنگاران راس ساعت 8 براي رورد به مراسم در وزارتكشور حاضر باشند.
اين ناهماهنگي نه تنها برا ي خبرنگاران بلكه براي مهمانان اين مراسم هم دردسر ساز شد، به طوريكه حدود صد نفر از نمايندگان شورايعالي استانها كه از ساير شهرها و روستاهاي كشور خود را از ساعات اوليه صبح به اين مراسم رسانده بودند،از حضور آنها ممانعت شد و كارت ورودي هم به صورت ناهماهنگ ميان آنها توزيع شد.
اين ناهماهنگي تا اندازهاي بود كه تعدادي از اين اعضا از درهاي فلزي ورودي تالار بالا ميرفتند و از ساير همكاران خود تقاضاي كارت ورودي ميكردند!
فضاي خيابان مانند يك ترمينال اتوبوسراني تبديل شده بود به طوريكه نمايندهها به نام شهرها ، يكديگر را صدا ميزدند و همديگر را فرا ميخواندند!



