تعداد بازدید : 22439
کد خبر:۹۵۷۸۶۰
کد خبر:۹۵۷۸۶۰
28374 بازدید
نظرات: ۱
تاریخ انتشار: ۱۷:۰۰ | ۱۳۹۸/۱۱/۲۳
12 February 2020
ته چین؛

طرز تهیه قلیه ماهی

«قلیه ماهی» یکی ار خورش‌های محلی مناطق جنوب ایران است که به نام خرمشهر و آبادان مشهور شده است. قلیه ماهی با چلو ساده سرو می‌شود و برای تهیه آن می‌توانید از ماهی‌های سنگسر، راشگو، سرخو، سبیتی، هامور و حلوای سیاه استفاده کنید. ماهی‌های شمال، معمولا جایی در طرز تهیه قلیه ماهی ندارند اما اگر به ماهی‌های جنوب دسترسی نداشتید، می‌توانید این غذا را با ماهی ازون برون تهیه کنید. طرز تهیه قلیه ماهی را در تابناک فرامی‌گیرید.
گزارش خطا
نظرات شما
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۴ بهمن ۱۳۹۸ - ۰۹:۳۵
اين همه دستكاري در دستور پخت براي چي ؟ رب انار و گوجه و ... اين كه نشد قليه . براش اسم جديد پيدا كنيد .
پاسخ
ارسال نظر سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.