تصاویر ساندویچی که با گوشت خر غذا می‌پزد!
تعداد بازدید : 5829
کد خبر:۹۵۷۸۳۲
کد خبر:۹۵۷۸۳۲
19216 بازدید
ته چین؛

طرز تهیه ترشی پیاز

ترشی انداختن فرایند ذخیره یا طولانی کردن عمر غذا با قرار دادن آن در آب‌نمک یا سرکه و آن به وسیلهٔ اندامگان بی‌هوازی است. روش ترشی انداختن معمولاً روی بافت و طعم غذا تأثیر خواهد گذاشت. در آسیای شرقی از مخلوط روغن نباتی و سرکه هم برای ترشی انداختن استفاده می‌کنند. طرز تهیه ترشی پیاز را در تابناک فرامی‌گیرید.
گزارش خطا
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟