ته چین؛

طرز تهیه ترشی هفت بیجار

کد خبر: ۹۵۷۵۵۴
تاریخ انتشار: ۲۰ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۱:۳۱ 09 February 2020
تعداد بازدید : 51433
بازدید 67898
۳
ترشی انداختن فرایند ذخیره یا طولانی کردن عمر غذا با قرار دادن آن در آب‌نمک یا سرکه و آن به وسیلهٔ اندامگان بی‌هوازی است. روش ترشی انداختن معمولاً روی بافت و طعم غذا تأثیر خواهد گذاشت. در آسیای شرقی از مخلوط روغن نباتی و سرکه هم برای ترشی انداختن استفاده می‌کنند. طرز تهیه ترشی هفت بیجار یا ترشی مخلوط را در تابناک فرامی‌گیرید.
اشتراک گذاری
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۳
هفته بیجار
چرا فیلم باز نمیشود
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۷:۱۴ - ۱۳۹۹/۰۹/۱۲
کارااون حرف نداره