تعداد بازدید : 113205
کد خبر:۹۵۷۵۴۱
کد خبر:۹۵۷۵۴۱
147620 بازدید
نظرات: ۳
تاریخ انتشار: ۱۰:۱۷ | ۱۳۹۸/۱۱/۲۰
09 February 2020
ته چین؛

طرز تهیه ترشی گوجه

ترشی انداختن فرایند ذخیره یا طولانی کردن عمر غذا با قرار دادن آن در آب‌نمک یا سرکه و آن به وسیلهٔ اندامگان بی‌هوازی است. روش ترشی انداختن معمولاً روی بافت و طعم غذا تأثیر خواهد گذاشت. در آسیای شرقی از مخلوط روغن نباتی و سرکه هم برای ترشی انداختن استفاده می‌کنند. ترشی گوجه که به عنوان ترشی سالاد مشهدی نیز مشهور است، یکی از ترشی‌های ایرانی است. طرز تهیه این ترشی را در تابناک فرا می‌گیرید.
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۳
مصطفی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۰:۰۴ - ۱۳۹۸/۱۱/۲۰
با سلام و تشکر از خانم پروانه جوادی . فوق العاده بود .
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۳۸ - ۱۳۹۹/۰۷/۰۸
عالی بود
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۳:۴۶ - ۱۴۰۰/۰۳/۰۹
عالی بهترین ترشی
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

نظرسنجی
آیا موافق ساخت بمب اتم هستید؟