میلی صفحه خبر لوگو بالا
شاتل صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

آتش‌سوزی جنگل‌های مرزن‌آباد صحت ندارد

رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری چالوس با تکذیب آتش‌سوزی جنگل‌های مرزن‌آباد در این شهرستان، گفت که عصر امروز جمعه یک فقره آتش‌سوزی در باغ شخصی در مرزن‌آباد رخ داد، ولی هیچ‌گونه آتش‌سوزی در جنگل نداشتیم.
کد خبر: ۹۵۷۴۷۲
| |
4456 بازدید
به گزارش تابناک به نقل از ایرنا، هادی بزرگی مازندرانی افزود: احتمالا آنچه که در فضای مجازی و شبکه‌های اجتماعی از آن با عنوان رسیدن آتش جنگل‌های گیلان به غرب مازندران یاد شده، مربوط به همین آتش سوزی باغ شخصی بوده است.

وی گفت که آتش سوزی مربوط باغ شخصی هم با تلاش نیرو‌های امدادی و محلی کاملا خاموش و از سرایت آن به جنگل منطقه جلوگیری شده است.

حوزه منابع طبیعی شهرستان چالوس ۱۶۱ هزار هکتار مساحت دارد که ۷۹ هزار هکتار آن جنگل و ۵۳ هزار هکتار مرتع است. مجموع مساحت آبادی‌ها و مستثنیات این منطقه نیز در حدود ۲۹ هزار هکتار برآورد می‌شود.

شایعه رسیدن آتش سوزی جنگل‌های استان گیلان به غرب مازندران شامگاه جمعه در شبکه‌های اجتماعی فضای مجازی منتشر شد.

آتش سوزی در جنگل‌های گیلان از عصر دیروز پنجشنبه شروع شد. بر اساس اعلام مدیریت بحران آن استان تا عصر امروز جمعه ۲۲ مورد آتش سوزی در جنگل‌های گیلان گزارش شده که همه سطحی بوده و خاموش شدند.
میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
از میان 5 بانک و موسسه مالی ناتراز کدامیک عملکرد بدتری دارند؟
مرجع جواهرات
الی گشت