ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

احتمال حضور سرزده ماموران نادو پس از داربی

با توجه به حضور ماموران کنترل دوپینگ در اردوی تیم‌های استقلال و پرسپولیس برای گرفتن تست دوپینگ از بازیکنان، این احتمال وجود دارد که بعد از پایان این دیدار افسران نادو به صورت سرزده حضور پیدا کنند و از بازیکنان تست دوپینگ بگیرند.
کد خبر: ۹۵۷۲۲۹
| |
8975 بازدید
|
۱

احتمال حضور سرزده ماموران نادو پس از داربی

 

به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، با توجه به این که پیش از دیدار پرسپولیس و استقلال، ماموران کنترل دوپینگ از چهار بازیکن دو تیم تست‌های دوپینگ گرفتند این احتمال وجود دارد که پس از پایان بازی نیز افسران مبارزه با دوپینگ نادو طبق قوانین آژانس مبارزه با دوپینگ (وادا) به صورت سرزده در محل مسابقه حضور پیدا کنند و از بازیکنان تست دوپینگ بگیرند.

فدراسیون پزشکی با تایید این خبر اعلام کرد؛ همان طور که روز گذشته ماموران کنترل دوپینگ با حضور در اردوهای استقلال و پرسپولیس از بازیکنان این دو تیم تست دوپینگ گرفتند براساس قوانین آژانس مبارزه با دوپینگ (وادا) این احتمال وجود دارد که افسران نادو به صورت سرزده بعد از پایان بازی در محل مسابقه حضور پیدا کنند و به صورت تصادفی از بازیکنان تست دوپینگ بگیرند. بنابراین بازیکنان در هر شرایطی برای گرفتن تست دوپینگ باید آماده باشند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۵۴ - ۱۳۹۸/۱۱/۱۷
موارد مشکوک زیاد است
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا