ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

اولین برد فولاد در نیم‌فصل دوم مقابل شهرخودرو

کد خبر: ۹۵۷۰۶۰
| |
4227 بازدید

نوزدهمین هفته از مسابقات فوتبال لیگ برتر با پیروزی خانگی فولاد خوزستان مقابل شهر خودروی مشهد آغاز شد.

به گزارش تابناک ورزشی، در نخستین بازی هفته نوزدهم مسابقات فوتبال لیگ برتر تیم‌های فولادخوزستان و شهر خودروی مشهد از ساعت ۱۶ امروز (چهارشنبه) در ورزشگاه شهدای فولاد خوزستان به مصاف هم رفتند که این دیدار در پایان ۹۰ دقیقه با برتری ۲ بر صفر تیم میزبان همراه شد.

گل‌های این بازی توسط فرشاد فرجی (گل به خودی - ۶۵) و لوسیانو پریرا (۸۴) به ثمر رسید تا فولاد مانند بازی رفت برنده دیدار برگشت دو تیم باشد. قضاوت بازی فولادخوزستان-شهرخودرو برعهده رضا کرمانشاهی بود. او در این بازی به عباس بوعذار از تیم فولاد کارت زرد نشان داد.

این پیروزی در حالی رخ داد که دو گل فولاد روی اشتباهات تأثیرگذار مدافعان حریف به دست آمد. جواد نکونام نیز که دیدار هفته گذشته تیمش با سپاهان پرحاشیه بود حالا با این برد به آرامش خواهد رسید. او و فولادی‌ها در نیم‌فصل دوم لیگ برتر پیروز نشده بودند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا