حمایت وزارت خارجه آمریکا از تروریست‌ها در ادلب سوریه

وزارت خارجه آمریکا به نبرد ضدتروریستی و پیشروی ارتش سوریه در استان ادلب واکنش نشان داد.
کد خبر: ۹۵۶۸۷۵
| |
5951 بازدید
حمایت وزارت خارجه آمریکا از تروریست‌ها در ادلب سوریه
به گزارش تابناک به نقل از مهر به نقل از رویترز، در ادامه حملات ارتش سوریه علیه نیرو‌ها و گروه‌های تروریستی در استان ادلب، حال وزارت امور خارجه آمریکا به این حملات ضد تروریستی واکنش نشان داده است.

در این ارتباط وزارت امور خارجه آمریکا مدعی شده است که حملات ارتش سوریه به تروریست‌ها در ادلب وحشیانه و غیر قابل توجیه است.

به ادعای وزارت خارجه آمریکا، واشنگتن تمام تلاش خود را برای جلوگیری از بازگشت نظام سوریه به جامعه بین‌الملل خواهد کرد.

آمریکا همچنین تاکید کرده که واشنگتن در کنار ترکیه که همپیمانش در ناتو بوده خواهد ایستاد.

نیرو‌های ارتش سوریه از زمان شروع عملیات در ادلب در ۲۴ ماه میلادی گذشته بر ۷۵ منطقه مسلط شده اند و نبرد علیه گروه‌های تروریستی در ادلب از سوی نیرو‌های ارتش سوریه و متحدان منطقه‌ای همچنان ادامه دارد.
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
از میان 5 بانک و موسسه مالی ناتراز کدامیک عملکرد بدتری دارند؟
مرجع جواهرات
الی گشت