تعداد بازدید : 20712
کد خبر:۹۵۵۱۲۷
کد خبر:۹۵۵۱۲۷
44477 بازدید
نظرات: ۳
تاریخ انتشار: ۱۱:۱۹ | ۱۳۹۸/۱۱/۱۲
01 February 2020
ته چین؛

دستور پخت کوکوی دو رنگ

کوکوی دو رنگ یکی از انواع کوکوهای آذری است که با وجود فرمول ساده، از طعم فوق العاده‌ای برخوردار است. طرز تهیه این کوکو که ترکیبی از کوکو سیب زمینی و کوکو سبزی است و هم در فر و هم در روغن می‌توان پخت را در تابناک فرامی‌گیرید.
گزارش خطا
نظرات شما
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ع ن
Iran (Islamic Republic of)
۱۴ بهمن ۱۳۹۸ - ۰۰:۰۳
احسنت ، ممنون از توضیحات خوب شما
پاسخ
ناشناس
Germany
۱۴ بهمن ۱۳۹۸ - ۰۱:۱۵
این کوکو هم مثل بعض ها دورنگه ۰۰۰۰۰
پاسخ
ندا
Iran (Islamic Republic of)
۲۶ شهريور ۱۳۹۹ - ۰۰:۳۱
سپاسگزارم.توضیحات کامل و دقیق بود. هر وقت طبخ کوکوی دو رنگ را امتحان می کنم لایه ی رویی به لایه ی سیب زمینی خوب نمی چسبه. نمی دونم اشکال کار کجاست.
پاسخ
ارسال نظر سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.