ته چین؛

دستور پخت کوکوی دو رنگ

کد خبر: ۹۵۵۱۲۷
تاریخ انتشار: ۱۲ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۱:۱۹ 01 February 2020
تعداد بازدید : 20712
بازدید 44044
۳
کوکوی دو رنگ یکی از انواع کوکوهای آذری است که با وجود فرمول ساده، از طعم فوق العاده‌ای برخوردار است. طرز تهیه این کوکو که ترکیبی از کوکو سیب زمینی و کوکو سبزی است و هم در فر و هم در روغن می‌توان پخت را در تابناک فرامی‌گیرید.
اشتراک گذاری
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۳
احسنت ، ممنون از توضیحات خوب شما
این کوکو هم مثل بعض ها دورنگه ۰۰۰۰۰
سپاسگزارم.توضیحات کامل و دقیق بود. هر وقت طبخ کوکوی دو رنگ را امتحان می کنم لایه ی رویی به لایه ی سیب زمینی خوب نمی چسبه. نمی دونم اشکال کار کجاست.