مفید صفحه اصلی نسخه موبایل
دستور پخت خوراک گردن
تعداد بازدید : 11920
کد خبر:۹۵۴۲۵۸
کد خبر:۹۵۴۲۵۸
24783 بازدید
نظرات: ۱
ته چین؛

طرز تهیه اشکنه

اِشْکِنه یکی از خوراک‌های ایرانی است که از آرد، سبزی و پیازداغ به عنوان مواد اصلی تهیه می‌شود و به صورت معمول با نان سرو می‌شود. این خوراک دارای گونه‌های مختلف است و در میان افراد گوناگون به روش‌های مختلف پخته می‌شده‌است. طرز تهیه اشکنه را به مرسوم‌ترین شیوه فرامی‌گیرید.
گزارش خطا
مفید صفحه اصلی نسخه موبایل
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۵:۴۱ - ۱۳۹۸/۱۱/۰۷
این اشگنه نیست کلا دستورش و عوض کرده
مفید صفحه اصلی نسخه موبایل
مفید صفحه اصلی نسخه موبایل
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟