سخنگوی سازمان ثبت احوال در گفت وگو با میزان:

تمهیدات ثبت احوال برای صدور شناسنامه برای انتخابات

کد خبر: ۹۵۳۷۰۵
|
۰۲ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۲:۳۲ 22 January 2020
|
4795 بازدید

سخنگوی سازمان ثبت احوال کشور به بیان توضیحاتی درباره تمهیدات ثبت احوال برای صدور شناسنامه جدید با نزدیک شدن به زمان برگزاری انتخابات پرداخت.

به گزارش میزان، سیف الله ابوترابی، سخنگوی سازمان ثبت احوال درباره تمهیدات صدور شناسنامه جدید با توجه به نزدیک شدن به زمان برگزاری انتخابات گفت: برای تسهیل در کار افرادی که درخواست صدور شناسنامه جدید داشته اند تمهیداتی اندیشیده شده تا با مشکلی مواجه نشوند.

سخنگوی سازمان ثبت احوال در ادامه درباره این تمهیدات اضافه کرد: به تمامی مراکز استان ها و به سراسر کشور ابلاغ شده و هماهنگی های لازم انجام شده تا قبل از پایان بهمن ماه ۹۸ افرادی که درخواست شناسنامه جدید داده باشند شناسنامه جدید صادر و برای تمام آنها در همین مدت ارسال شود.

ابوترابی در ادامه در پاسخ به این سوال که با توجه به اینکه تعداد زیادی از افراد جامعه کارت هوشمند ملی برای شرکت در انتخابات ندارند و اعتبار کارت های کاغذی به پایان رسیده آیا این افراد با مشکل مواجه نخواهند شد؟ گفت: کارت ملی هوشمند برای شرکت در این دوره از انتخابات ضروری نیست.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# دیدار پوتین و ترامپ # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا موافق ساخت بمب اتم هستید؟
الی گشت