تعداد بازدید : 8735
کد خبر:۹۵۳۴۷۶
کد خبر:۹۵۳۴۷۶
19987 بازدید
نظرات: ۱
تاریخ انتشار: ۱۷:۰۰ | ۱۳۹۸/۱۱/۰۳
23 January 2020
ته چین؛

طرز تهیه شیرینی پادرازی

شیرینی پادرازی یکی از انواع شیرینی‌های خشک ایرانی است که در قزوین و گیلان بیشتر تهیه می‌شود و از طعم فوق‌العاده‌ای برخوردار است. طرز تهیه این شیرینی خشک را در تابناک فرامی‌گیرید.
گزارش خطا
نظرات شما
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۱
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۱
ناشناس
Japan
۰۴ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۹:۳۱
سلام. لطفا کلوچه و نان ترکیه ای و پا درازی و نان برنجی و گندمی و آگردک و فیل گوش شیرینی های مخصوص عید سیاهکلیها را هم آموزش دهید.
پاسخ
ارسال نظر سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.