تعداد بازدید : 2384
کد خبر:۹۵۱۹۲۱
کد خبر:۹۵۱۹۲۱
10190 بازدید
نظرات: ۲
تاریخ انتشار: ۱۰:۰۰ | ۱۳۹۸/۱۰/۲۸
18 January 2020
ته چین؛

طرز تهیه کمه جوش

«کمه جوش» یکی از غذاهای خراسان است و گفته می‌شود ریشه آن به سبزوار بازمی‌گردد. طرز تهیه این غذای سنتی را که طعمی نزدیک به کله جوش یا کاله جوش دارد را در تابناک فرامی‌گیرید.
گزارش خطا
نظرات شما
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
سعيد
Iran (Islamic Republic of)
۲۸ دی ۱۳۹۸ - ۱۱:۳۸
عشق است سبزوار.....شهر لاكچري خراسان........عشق است كمه جوش!!!
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۸ دی ۱۳۹۸ - ۱۸:۱۸
بنظر خوشمزه میاد حتما درست میکنم
پاسخ
ارسال نظر سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.