تعداد بازدید : 13645
کد خبر:۹۵۱۶۶۴
کد خبر:۹۵۱۶۶۴
38322 بازدید
نظرات: ۳
تاریخ انتشار: ۱۵:۰۰ | ۱۳۹۸/۱۰/۲۵
15 January 2020
ته چین؛

طرز تهیه دمپختک

دمپختک یا دم‌پختک، یک خوراک سنتی ایرانی است که پایه آن برنج است و در نقاط مختلف با توجه به ذائقه آن منطقه با تفاوت‌های کوچکی پخته می‌شود. رایج‌ترین نوع دمپختک، دمپختک گوجه است. طرز تهیه این غذا را به همراه ته دیگ هویج در تابناک فرامی‌گیرید.
گزارش خطا
نظرات شما
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
محمد خسرونژاد
Iran (Islamic Republic of)
۲۶ دی ۱۳۹۸ - ۱۴:۳۶
سلام خیلی عالی بود آموزشتون. سپاس
پاسخ
ناشناس
Malaysia
۲۶ دی ۱۳۹۸ - ۱۶:۰۰
لپه باقالي كه لوبيا چيتي نيست
پاسخ
ناصر
Iran (Islamic Republic of)
۳۰ دی ۱۳۹۸ - ۱۲:۴۷
با سلام لوبیا چیتی با باقالی فرق میکنه
پاسخ
ارسال نظر سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.