میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل
در بیانیه هیات رئیسه دانشگاه اعلام شد

درخواست‌دانشگاه‌شریف درباره پیگیری‌سانحه‌هوایی

اعضای شورای دانشگاه شریف با انتشار بیانیه‌ای خواستار پیگرد قانونی مقصران سانحه هوایی تهران - کی‌یف شدند.
کد خبر: ۹۵۰۹۲۷
| |
14885 بازدید

درخواست‌دانشگاه‌شریف درباره پیگیری‌سانحه‌هوایی

 

به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، در متن بیانیه شورای دانشگاه صنعتی شریف آمده است: "حادثه دردناک جان باختن ۱۷۶ مسافر و خدمه هواپیمای مسافربری ۷۵۲ خطوط بین المللی اوکراین شامل تعدادی از نخبگان دانشگاه‌های کشور که ۱۶ تن از دانش آموختگان عزیز دانشگاه صنعتی شریف نیز در میان آنها بودند، قلب هر انسانی را به درد می‌آورد.

شورای دانشگاه صنعتی شریف به نمایندگی از استادان، دانشجویان، کارکنان و دانش‌آموختگان و در یک کلام خانواده بزرگ دانشگاه صنعتی شریف ضمن عرض تسلیت و ابراز همدردی عمیق با خانواده‌های داغدیده این حادثه از ملیت‌های مختلف، مصرانه از مدیران کشور درخواست دارد که جزئیات این اشتباه فاجعه بار مورد بررسی دقیق قرار گرفته و مسئولان این حادثه جانگداز بدون هیچ گونه مسامحه و کوتاهی شناسایی، معرفی و مورد پیگرد قانونی قرار گیرند.

انتظار این است با ایجاد تغییرات مدیریتی لازم و اصلاح فرآیندهای تصمیم‌گیری حساس در سطوح مختلف، مانع از بروز چنین حوادثی در آینده شده و با اطلاع‌رسانی به موقع و صادقانه در این قبیل فجایع ملی از وارد آوردن لطمات بیشتر به اعتماد عمومی جلوگیری شود."

 

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # تابناک ورزشی # جنگل الیت # نرخ سوم بنزین
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
الی گشت