تصاویر پیتزای مورچه که پرطرفدار شد!
تعداد بازدید : 6189
کد خبر:۹۵۰۷۹۱
کد خبر:۹۵۰۷۹۱
14622 بازدید
نظرات: ۱
ته چین؛

طرز تهیه خورش تره

خورش تره یکی از غذاهایی است که در مناطق کردنشین تهیه می‌شود و هم‌خانواده قرمه سبزی است. طرز تهیه این خورش را در تابناک فرا می‌گیرید.
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
خالد محمودی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۰۲ - ۱۳۹۸/۱۰/۲۶
به نظرم گوشت رو قبلا بدون سبزی پخت کنیم بهتره و بعد از تفت دادن گوشت با ادویه جات و رب از یک لیتر آب داغ استفاده کنیم مناسب تر باشه .
باتشکر
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟