ته چین؛

طرز تهیه سه نوع ته دیگ با برنج کته

کد خبر: ۹۴۹۹۴۲
تاریخ انتشار: ۲۰ دی ۱۳۹۸ - ۲۰:۰۰ 10 January 2020
تعداد بازدید : 38222
بازدید 62911
۴
ته دیگ یکی از ته دیگ به قسمتی از پلو که به ته دیگ چسبیده و برشته شده باشد گفته می‌شود. ته دیگی جزء برشته‌ای از غذا است که به دیگ می‌چسبد. ناظم الاطباء می‌گوید: «قسمتی از پلو یا چلو که در ته دیگ رنگ سرخ گیرد و برنج‌ها بهم پیوسته می‌گردد. قسمت زیرین پلو و چلو که سرخ و سخت شده باشد. اگر ته دیگ حاوی مواد دیگری به جز برنج باشد به آن ته چین گفته می‌شود.» در شیوه مرسوم از برنج آبکش برای تهیه ته دیگ استفاده می‌شود اما با برنج کته نیز می‌توان ته دیگ تهیه کرد. اکنون طرز تهیه سه نوع ته دیگ سیب زمینی رنده شده، سیب زمینی ورقه شده و نان لواش را با برنج کته فرامی‌گیرید.
اشتراک گذاری
برچسب ها
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۴
خیلی جالب بود ممنون فقط بعد از آماده سازی غذا ها را از نزدیک نشان بدید تا تزییناتش را بهتر ببینیم
عالی بود متشکر
سلام بی نهایت از لطفتون ممنونم فقط مدت زمان رو شعله موندن و نگفتین و میخواد از شعله پخش کن استفاده کنیم یانه
مرسی عالی بود