تعداد بازدید : 38279
کد خبر:۹۴۹۹۴۲
کد خبر:۹۴۹۹۴۲
64508 بازدید
نظرات: ۴
تاریخ انتشار: ۲۰:۰۰ | ۱۳۹۸/۱۰/۲۰
10 January 2020
ته چین؛

طرز تهیه سه نوع ته دیگ با برنج کته

ته دیگ یکی از ته دیگ به قسمتی از پلو که به ته دیگ چسبیده و برشته شده باشد گفته می‌شود. ته دیگی جزء برشته‌ای از غذا است که به دیگ می‌چسبد. ناظم الاطباء می‌گوید: «قسمتی از پلو یا چلو که در ته دیگ رنگ سرخ گیرد و برنج‌ها بهم پیوسته می‌گردد. قسمت زیرین پلو و چلو که سرخ و سخت شده باشد. اگر ته دیگ حاوی مواد دیگری به جز برنج باشد به آن ته چین گفته می‌شود.» در شیوه مرسوم از برنج آبکش برای تهیه ته دیگ استفاده می‌شود اما با برنج کته نیز می‌توان ته دیگ تهیه کرد. اکنون طرز تهیه سه نوع ته دیگ سیب زمینی رنده شده، سیب زمینی ورقه شده و نان لواش را با برنج کته فرامی‌گیرید.
گزارش خطا
نظرات شما
انتشار یافته: ۴
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
انتشار یافته: ۴
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۱ دی ۱۳۹۸ - ۰۷:۱۲
خیلی جالب بود ممنون فقط بعد از آماده سازی غذا ها را از نزدیک نشان بدید تا تزییناتش را بهتر ببینیم
پاسخ
نادیا نیکراز
Iran (Islamic Republic of)
۲۱ دی ۱۳۹۸ - ۰۹:۲۵
عالی بود متشکر
پاسخ
آنیتا
Iran (Islamic Republic of)
۲۱ دی ۱۳۹۸ - ۱۷:۴۳
سلام بی نهایت از لطفتون ممنونم فقط مدت زمان رو شعله موندن و نگفتین و میخواد از شعله پخش کن استفاده کنیم یانه
پاسخ
لاوین
Iran (Islamic Republic of)
۱۶ تير ۱۳۹۹ - ۱۶:۰۳
مرسی عالی بود
پاسخ
ارسال نظر سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.