تعداد بازدید : 20826
کد خبر:۹۴۹۹۳۰
کد خبر:۹۴۹۹۳۰
41758 بازدید
نظرات: ۱
تاریخ انتشار: ۱۷:۰۰ | ۱۳۹۸/۱۰/۲۰
10 January 2020
ته چین؛

دستور پخت خورش آلو اسفناج

خورش آلو اسفناج یکی از خورش‌هایی است که به واسطه ترکیبش، برخلاف برخی خورش‌های دیگر مخاطبانش عمومیت ندارد و مخاطبان خاص خود را دارد. طرز تهیه این خورش را در تابناک فرامی‌گیرید.
گزارش خطا
نظرات شما
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۳
غیر قابل انتشار: ۰
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۳
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۰ دی ۱۳۹۸ - ۲۰:۳۷
جالب نبود لعاب نداشت و خوش آب و رنگ نبود چرا تو خورش خوری نریختش
پاسخ
ارسال نظر سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.