تعداد بازدید : 23167
کد خبر:۹۴۹۸۶۰
کد خبر:۹۴۹۸۶۰
49804 بازدید
نظرات: ۱
تاریخ انتشار: ۱۱:۰۰ | ۱۳۹۸/۱۰/۱۹
09 January 2020
ته چین؛

دستور پخت رشته پلو

«رشته پلو» رشته‌پلو یکی از انواع پلوها در آشپزی ایرانی است که بیش‌تر با گوشت پخته یا پیاز داغ و خرما و کشمش یا هر دو طبخ می‌شود. لین غذای سنتی که در گذشته جزو غذاهای مرسوم برای نوروز بود را در تابناک فرامی‌گیرید.
گزارش خطا
نظرات شما
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
سارا
Iran (Islamic Republic of)
۲۰ دی ۱۳۹۸ - ۱۶:۰۰
با سلام
ممنون از فیلم های آموزشی اشپزیتون .فقط چرا سرو شده غذاها رو نشون نمی‌دید.تا به مرحله نشون دادن سرو غذا میرسه .ویدیو قطع میشه .این برنامه چندمین موردی هست که من نگاه میکنم که خیلی هم استفاده کردم ولی متاسفانه تصویری از مرحله سرو غذا رو پخش نمی کنید .
پاسخ
ارسال نظر سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.