واکنش عبدالمهدی به پرواز مستمر بالگردهای آمریکایی
یکی از اعضای کمیسیون امنیت و دفاع پارلمان عراق امروز شنبه به موضع گیری درباره پرواز بالگردهای آمریکایی در آسمان بغداد پرداخت.
کد خبر: ۹۴۹۰۰۲
| | 28141 بازدید

به گزارش تابناک به نقل از النهرین، مهدی تقی نماینده کمیسیون امنیت و دفاع پارلمان عراق امروز شنبه به موضع گیری درباره پرواز هواپیماها و بالگردهای آمریکایی در آسمان بغداد پرداخت و از عادل عبدالمهدی خواست که برای پایان دادن به جولان دادن آمریکایی در آسمان عراق کاری انجام دهد.
وی افزود: پرواز هواپیماها و بالگردهای آمریکایی به شکل مستمر در آسمان بغداد پایتخت عراق ادامه دارد و این نقض آشکار و بزرگ حاکمیت عراق است و عادل عبدالمهدی باید مانع از نادیده انگاشتن عراق از سوی آمریکا شود.
عضو کمیسیون امنیت و دفاع پارلمان عراق اعلام کرد: آمریکا خواهان تحریک احساسات عراقیها و کشاندن کشور به جنگ است.
گفتنی است که منابع عراقی از پرواز مستمر بالگردهای آمریکایی بر فراز بغداد خبر داده بودند.
گزارش خطا
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟



