میلی صفحه خبر لوگو بالا
شاتل صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

گفت‌وگوی پمپئو با بن‌سلمان درباره ترور سردار سلیمانی

وزیر امور خارجه در توییتی با اشاره به گفت‌وگویش با ولیعهد سعودی مدعی شد که آن دو درباره ترور سردار سلیمانی گفتگو کرده‌اند.
کد خبر: ۹۴۸۷۶۷
| |
15154 بازدید
گفت‌وگوی پمپئو با بن‌سلمان درباره ترور سردار سلیمانی
به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، مایک پمپئو، وزیر امور خارجه آمریکا روز جمعه در توییتی نوشت: دونالد ترامپ با اقدام قاطع دفاعی به منظور حفاظت از کارکنان آمریکایی در خارج از کشور تصمیم جسورانه‌ای گرفته است. من در این خصوص با شاهزاده سعودی، محمد بن سلمان گفتگو کردم و به ابراز نگرانی در خصوص اقدامات نظامی ایران پرداختیم.

پنتاگون، بامداد امروز در بیانیه‌ای اعلام کرد که سردار سپهد سلیمانی را به دستور دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا در فرودگاه بغداد ترور کرده است.

صبح امروز، خبر شهادت سردار سلیمانی در بیانیه‌ای از سوی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران هم تایید شد.

شورای عالی امنیت ملی جمهوری اسلامی ایران در خصوص این اقدام جنایتکارانه آمریکا در بیانیه‌ای اعلام کرد: جنایتکاران با انتقام سخت منتقمین خون سردار سلیمانی در زمان و مکان مناسب روبرو خواهند شد.

شورای امنیت سازمان ملل نیز چند ساعت پس از به شهادت رسیدن سردار سلیمانی، یک جلسه غیر علنی درباره تحولات خاورمیانه تشکیل داد.
میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
از میان 5 بانک و موسسه مالی ناتراز کدامیک عملکرد بدتری دارند؟
مرجع جواهرات
الی گشت