میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

درخواست هلند از اتباعش برای ترک فوری خاک عراق

وزارت خارجه هلند با صدور بیانیه‌ای به شهروندان خود حاضر در عراق هشدار داد هرچه سریعتر از این کشور خارج شوند.
کد خبر: ۹۴۸۶۷۰
| |
10793 بازدید

درخواست هلند از اتباعش برای ترک فوری خاک عراق

به گزارش تابناک به نقل از فارس، دولت هند از شهروندانش خواست، در پی ترور و شهادت سردار «قاسم سلیمانی» فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران توسط نظامیان تروریست آمریکایی در بغداد، هرچه سریعتر عراق را ترک کنند.

به نوشته وبگاه شبکه «الجزیره» وزارت خارجه هلند با صدور بیانیه‌ای به اتباع خود در عراق هشدار داد فوراً از این کشور خارج شوند.

پیشتر سفارتخانه آمریکا در بغداد نیز با صدور پیام هشداری، از شهروندان خود خواسته بود عراق را ترک کنند. 

بامداد امروز جمعه سیزدهم دی ماه (سوم ژانویه) ساعاتی پس از انتشار اخباری از انفجار و اصابت موشک به دو خودرو در نزدیکی فرودگاه بغداد، الحشد الشعبی عراق از شهادت سردار سپهبد قاسم سلیمانی و «ابومهدی المهندس» معاون سازمان الحشد الشعبی عراق در حمله هوایی آمریکا خبر داد؛ خبری که ساعتی بعد سپاه پاسداران انقلاب اسلامی آن را تأیید کرد.

سپاه پاسداران در اطلاعیه‌ای که در این خصوص منتشر کرد، آورد: «سردار سرافراز اسلام حاج قاسم سلیمانی پس از عمری مجاهدت بامداد امروز در حمله بالگرد‌های آمریکایی به شهادت رسید».

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات