"تابناكیها! اشتباه شما هم مينياتوري نيست"
یکی از کاربران محترم "تابناک" که ظاهرا در جریان تولید خودروی مینیاتور بوده، در نقد خبر "تابناک" در مورد تحمیل هزینه بر بیت المال در سایپا، مطلبی را ارسال نموده که به شرح زیر است:
دوستان محترم سايت تابناك اقدام به انتشار مطلبی به نام: "اشتباهی که مینیاتوری نبود و داستان هزینه هایی که سایپا به بیت المال تحمیل نمود" کردند.
اینجانب به عنوان یکی از سربازان تولید و کسی که به طور اجمال در روند تولید خودروی مینیاتور بوده است لازم می دانم با ذکر دو مطلب کوتاه به سهم خويش اقدام به پاسخ گویی در این راستا نمایم.
ابتدا اینکه نقد در جامعه ما به بلوغ نرسیده است و همچنین نقد پذیری: نقد یعنی سره کردن و خوب را از بد جدا نمودن نقد اگر چه در ابتدا برای کسی که مورد نقد واقع شده است کمی سنگین می نمایاند ولی نقد سازنده خدمتی است که به شخص یا مجموعه ای وارد می شود تا به اینجا برای همگان این امر پسندیده می نماید البته نا گفته نماند که نقد از بیرون موجب تحرک درونی برای اشخاص و در این مورد برای سازمانی می شود که مورد نقد واقع شده است واگر به طور واقع بینانه به این موضوع نگریسته شود ضمن نیاز به ایجاد شفاف سازی برای مردم عزیز از طرف مسئولین ذی ربط مي بايست از دست اندر کاران سایت محترم بازتاب نیز در رابطه تشکر کرد که اقدام به نقد تولید و فروش خودروی s81 سایپا نموده اند
نکته دوم اینکه شخص محترمی که این نقد را به عمل آورده است به عنوان یک شخصیت حقیقی و یا حقوقی خاص اقدام به انتشار مطلب خویش ننموده است و بر این اساس ما نیز خود را در مقام پاسخگویی به عنوان یکی از کوچکترین اعضای شرکت سایپا می دانیم و امید اینکه تضارب افکار و آرا موجبات تنویر افکار عمومی را فراهم نماید.
دوستان محترم همانطور که مستحضر هستند خودروی s81 بنابر آنچه از نام پروژه مذکور قابل روئیت می باشد از سال ۱۳۸۱ در دستور کار سایپا دومین خودرو ساز بزرگ کشور قرار گرفت و پس از سال ها تلاش به دست متخصصان این مرز و بوم به انجام رسید.
این درست است که مهرداد بذرپاش مدیر محترم وقت سایپا تولید این خودرو را که بعدها مینیاتور نامیده شد به سرعت در دستور کار خویش قرار داد و انرژی بسیار زیادی از شرکت سایپا صرف راه اندازی خط تولید این خودرو شد ولی این مطلب در جای خود جای بسی تقدیر و تشکر از ایشان را دارا می باشد که تلاش زیادی برای به ثمر رسیدن تولید هر چه سریعتر این خودرو به عمل آوردند.
آنچه در این رابطه قابل بررسی و نقد منصفانه می باشد تعجیل مدیران فروش برای اقدام به پیش فروش این خودرو بود که در جای خود بسیار درست می باشد چرا که کسانی که اقدام به پیش خرید مینیاتور نمودند دوست ندارند به آنها بدقولی شود و علاقه مند به خرید هرچه سریعتر این خوردو می باشند و در این رابطه شرکت محترم سایپا که نشان داده است به مشتریانش احترام می گذارد و این مطلب را سر لوحه کار خویش قرار داده قطعا برای دلجویی از این دسته از مشتریان محترم که به هر صورت دچار ضرر شده اند اقدام شایسته را به عمل خواهد آورد.
نکته دوم اینکه در شرکت خودرو سازی سایپا برای اولین بار یک خط پایلوت برای تولید انواع خودروهای سواری به موازات تولید خودروی ملی سایپا راه اندازی شد که به علت انعطاف پذیری این خط تولید شرکت سایپا برای تولید انواع خودروی سواری به صورت ازمایشی این قابلیت را پیدا نموده است و تعداد بسیار زیادی خودروی مینیاتور نیز توسط همین خط تولید پایلوت تولید شده است.
نکته سوم که دوستان به آن نقد داشته اند تازگی تولید این خودرو و نیاز به بررسی و پاسخ به مشکلات پیش امده احتمالی از طرف شرکت سایپا می باشد. در اینجا لازم است یاداوری نماییم که خودروی ملی سایپا در تمام مناطق اب و هوایی ایران امتحان خود را پس داده و متخصصان بسیار زیادی بر این روند نظارت داشته اند و البته پس از حصول نتایج مورد نظر اقدام به تولید این خودرو به صورت کلان شده است.
نکته دیگری که دوستان محترم باید به آن توجه نمایند این است که چه اشکالی دارد که از تمرکز صنعتی در این کشور جلوگیری شود و شرکت های بزرگ مادر تخصصی خود در این کار پیشگام شوند.
دوستان محترم ایکاش سری به سایت تولید خودروی مینیاتور در کاشان (شرکت سامیار) می زدند تا خود از نزدیک شاهد شور و شعف ایجاد شده در مردم آن منطقه و مخصوصا خیل کثیر جوانان شاغل در آن شرکت می شدند باز هم ناگفته نماند که اسراف و ریخت و پاش اقتصادی به هر دلیل مورد قبول هیچ کس در شرایط امروز ایران ایران اسلامی نمی باشد و اگر در این مورد دوستان نکته ای را مورد مداقه خویش قرار داده اند لازم است آن را به مسئولین محترم سایپا ارجاع نمایند و مطمئنا از طرف مدیران محترم و مسئولین ذی ربط در اینگونه موارد ترتیب اثر داده خواهد شد.
اما نکته ای که به سادگی نمی توان از آن گذشت نکته ای است که در باب کم کاری های مدیریت جدید سایپا آقای مهندس پوستین دوز بیان شده است.
جناب آقای مهندس پوستین دوز مدیریت محترم شرکت سایپا از بدو در اختیار گرفتن این مسئولیت خطیر با اقدامات شایسته به دور از شتابزدگی نشان دادند که از ابتدا برنامه ای مشخص برای رشد تولیدات به صورت کمی و کیفی را در اختیار دارند رویه مدیریتی ایشان که خود از فعالان بخش خودرو سازی کشور می باشند و سابقه فعالیت های ایشان در شرکت های خودروسازی به سال های دور باز می گردد سبب قوام تصمیم گیری های ایشان و اشراف بر روند تولید در مراحل مختلف تولید شده است به این همه باید سخت کوشی و دقت نظر در احوال کارکنان زیر مجموعه خویش را نیز افزود.
ایشان به طور مثال برای راه اندازی هرچه سریعتر خط تولید خودروی ملی سایپا به صورت مستمر از سایت کاشان بازدید به عمل می آورد و پیگیری ها و اصرار ایشان بر راه اندازی هرچه سریعتر خودروی ملی سایپا موجب شد تا بسیاری از مهندسان دست اندرکار تولید این خودرو امسال عید را به دور از خانواده هایشان در سایت سایپای کاشان سپری نمایند.
ای کاش مسئولین محترم تابناكي با مدنظر قرار دادن بخشی از این مطالب ضمن نقد خویش کلیه دست اندرکاران این مجموعه را خوشنود می ساختند.
در پایان باز هم به سبب نقد دوستان تابناك از ایشان تشکر نموده و قطعا به این مهم توجه می نمایند که به قول معروف "مشق ننوشته غلط ندارد."
جالبه
عموما خیلی وقت است که این جور نوشتار از روی دلسوزی ولی در جهت جمع نمودن قضیه در مطبوعات باب شده است.
خواهشم این است که با جان مردم مشق غلط ننویسید .بروید جای دیگر این کارها را انجام دهید. کم مردم در اثر بد عمل کردن کمربند پراید کشته و مجروح نشده اند.
بدنه پراید در یک تصادف ساده بطور کامل جمع میشود و سرنشینان را میکشد.
شما بعد از چند سال و چه چیزی را برای مردم میخواهید به ارمغان بیاورید آنهم در صنعتی که هیچ گونه مزیتی نداریم.؟
اگر چه بذر این مصیبتو اون یارو پاشید و رفت، اما به هر حال این پوستینیه که - هرچند گشاد - به قامت شما دوخته شده . یَه کاریش وَکن، منتظریم!





