صفحه خبر لوگوبالا تابناک
تور کیش
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
ژاپن تایمز بررسی کرد

موضوع سفر روحانی به ژاپن از نگاه روزنامه ژاپنی

کد خبر: ۹۴۴۵۰۱
| |
10676 بازدید

ژاپن تایمز در گزارشی به سفر روحانی به ژاپن پرداخت.

به گزارش تابناک به نقل از ژاپن تایمز، «آبه شینزو» نخست وزیر ژاپن بار دیگر به دنبال آن است که برای کاهش تنش میان ایران و آمریکا تلاش کند. چالش‌هایی که بعد از خروج آمریکا از برجام بروز کرده است، محور اصلی مذاکرات در سفر روحانی به ژاپن خواهد بود.

بن‌بستی در مسیر اجرای توافق هسته‌ای بوجود آمده است و آبه می‌خواهد به عنوان میانجی برای حل و فصل اختلافات ایران و آمریکا و حل این بن بست تلاش کند.

در این سفر مساله امنیت عبور و مرور محموله‌های نفتی از خلیج فارس مورد رایزنی قرار خواهد گرفت. با توجه به اینکه ژاپن حجم زیادی از نفت خود را از منطقه خلیج فارس و تنگه هرمز تامین می‌کند، ثبات و امنیت در این منطقه بسیار اهمیت دارد بنابراین آبه خواستار ایفای نقش موثر برای کاهش تنش و حل اختلاف‌هاست.

کارشناسان سفر روحانی را یک اتفاق مهم بین‌المللی می‌دانند که در آن موضوعات مختلفی مورد بحث و گفتگو قرار می‌گیرد.

منبع: ایلنا
تور کیش
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # مذاکرات ایران و آمریکا # ناو آبراهام لینکلن
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات