میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

اخطاریه هواشناسی درباره آبگرفتگی معابر جنوب کشور

کد خبر: ۹۴۳۱۰۶
| |
4244 بازدید

سازمان هواشناسی با صدور اخطاریه‌ای از تشدید بارش و در پی آن آبگرفتگی معابر عمومی طی امروز و فردا (۱۹ و ۲۰ آذرماه) در جنوب کشور خبر داد.

به گزارش ایسنا بر اساس اخطاریه سازمان هواشناسی تشدید بارش امروز (۱۹ آذرماه) موجب رگبار شدید باران در خلیج فارس و هرمزگان حداکثر بین ۴۰ تا ۷۰ میلیمتر و تنگه هرمز و جنوب فارس حداکثر بین ۲۰ تا ۳۰ میلیمتر پیش‌بینی می‌شود. چهارشنبه (۲۰ آذرماه) این شرایط جوی در نیمه شرقی خلیج فارس، تنگه هرمز، هرمزگان و سیستان و بلوچستان حداکثر بین ۲۵ تا ۴۰ میلیمتر و در دریای عمان و نیمه جنوبی کرمان حداکثر بین ۱۵ تا ۲۵ میلیمتر خواهد بود. همراه با رگبار شدید باران، رعد و برق و وزش باد شدید موقتی و احتمال تگرگ نیز پیش‌بینی می‌شود.

در پی حاکمیت این شرایط جوی آبگرفتگی معابر عمومی، جاری شدن روان‌آب، طغیان رودخانه‌های فصلی، احتمال بارش تگرگ و تلاطم در دریا پیش‌بینی می‌شود. در این شرایط توصیه می‌شود هنگام تردد در جاده‌های مواصلاتی احتیاط، از توقف در حاشیه رودخانه‌ها پرهیز، از تاسیسات دریایی محافظت و از تردد با شناورهای سبک خودداری شود.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات